EFK-nytt augusti

Hej alla,

sommaren är snart till ända och en spännande OL-höst närmar sig. Först blir det 4 tisdagar park-OL i Trelleborgsområdet. Vi kan blicka tillbaka på en framgångsrik sommar vilket resultatbörsen intygar. Mest minnesvärt är kanske 80 årsfirandet på Hotell Nilsson och nostalgiträningen på eftermiddagen före. Såväl PM som resultatlista är skrivna av Thomas Nilsson i en härligt forcerad Gösta Bengtsson-stil. Femsidig bilaga i det 22-sidiga numret! Mer från Thomas: Rapport från O-ringen. Tomas Vensryd summerar sommaren i rutan, rapport från Vikingadysten, Fyrklubbs med mera. Vi hyllar våra skånska mästare Daniel Lindberg och Anne Udd och erbjuder ett ambitiöst klubbträningsprogram. Börja läs och missa inget!!

Väl bekomme!

Annika, Tomas & Arne

Det här inlägget postades i EFK nytt. Bokmärk permalänken.